Top 5 karácsonyi TinAtti ajándék 

2021.10.19

Lassan közeledünk a karácsony felé, egyre többet gondolkodunk azon, hogy mit is vásároljunk a kicsiknek. Ezért úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk nektek, mi a Top 5 kedvenc játékotok. 

🌞 Top 1

Legnagyobb kedvencetek a kis illetve nagy  Üveghegy, de gondolom ez nem volt nagy titok. Hiszen mindenféle készségfejlesztő fajáték van benne, és egy szupi keretben játék után el tudjuk pakolni, így a polcon is jól mutat :-) Na de miből is áll? 2 féle méretű szivárvány, 1 lapos ív, 1 hegy és pár kiegészítő elem. 

Itt tudjátok megnézni : Kis Üveghegy & Üveghegy építő


🌞 Top 2

Ő egy igazi kedvenc, már egészen pici kortól. Na mi az? Igen! A Mesehinta. Mi egy méretben készítjük 100x50x50 cm. Erős, strapabíró, több gyerek, vagy gyerek és szülő is tudja egyszerre használni. Hintaként,megforditva mászoka, le takarva izgi bungi, oldalra fordítva pedig egy szupi kis pultot kapunk. Vannak hozzá kiegészítők is, csúszda és mászoka :-) 

Itt tudjátok megnézni : Mesehinta rendelés


🌞 Top 3

Ezek után már valószínű ki is találtátok, hogy a szivárvány a harmadik helyen büszkélkedhet. 4 méretben készítjük, 12 cm-estől az 56 cm-esig. Natúr illetve festve. Egy örök kedvenc a fajátékok világában. De nálunk pl a Közepes 4+4 szivárvány is hatalmas kedvenc, hisz szivárvány, de mégse a megszokott változatban. 

Itt tudjátok megnézni : Kis szivárványKözepes festett szivárványokNagy szivárványok


🌞 Top 4 

Ezen a helyen 2 termék fej fej mellett halad. A Mandala Szivárvány és a Mandalás páva építő játék keretben. Különlegesek, s igazi gyönyörűségek. Varázslatos mintájúk miatt igazán egyedi ajándék. 


🌞 Top 5 

Biztos arra gondoltál, hogy most a Nagy fakő csomag lesz a befutó, de a Mesevár építő keretben nagyobb kedvencetek lett. 2 színben, illetve natúrban is készítjük. Ezt a termékünket főleg fiús anyukák vásárolják, hiszen a lovagi világ elengedhetetlen része egy Mesevár :-) De termékünk pasztell lányos színben is kapható, hiszen a királylányoknak is szükségük lehet egy igazi Mesevárra.